• پنج شنبه 13 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 23 شوال 1445
  • 2024 May 02
یکشنبه 20 مرداد 1398
کد مطلب : 71751
+
-

رتبه نهم اردبیل در تولید گوشت قرمز

استان اردبیل با تولید سالانه ۲۹ هزار و ۷۴۷ تن گوشت قرمز دارای رتبه نهم کشوری است. به گزارش مهر، «ولی سعادتی» مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان، با اعلام این خبر گفت: این استان سالانه به ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیاز دارد و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مازاد تولید به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید