استان اردبیل با تولید سالانه ۲۹ هزار و ۷۴۷ تن گوشت قرمز دارای رتبه نهم کشوری است. به گزارش مهر، «ولی سعادتی» مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان، با اعلام این خبر گفت: این استان سالانه به ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیاز دارد و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مازاد تولید به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
یکشنبه 20 مرداد 1398
کد مطلب :
71751
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved