استان اردبیل با تولید سالانه ۲۹ هزار و ۷۴۷ تن گوشت قرمز دارای رتبه نهم کشوری است. به گزارش مهر، «ولی سعادتی» مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان، با اعلام این خبر گفت: این استان سالانه به ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیاز دارد و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مازاد تولید به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
 
                            
                                یکشنبه 20 مرداد 1398
                        
                        
                        کد مطلب :
                            71751 
                        لینک کوتاه :
                            newspaper.hamshahrionline.ir/pJg1 
                            
                        
                        
                    +
                        -
                        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
			Copyright 2021 . All Rights Reserved